En usko että jaksan Teijaa enää sekuntiakaan. Ok, olkoot lesbo. Ihan sama se minulle on, mutta MIKSI SE PITÄÄ KUULUTTAA KOKO KANSALLE!! Se ei riitä, että lempi tv-ohjelma on L-koodi, lempibändi T.a.T.u ja lempielokuva Boys don't cry. Ehei, pitää pukeutua miesten vaatteisiin ja kirjoitella kissankokoisin kirjaimin penaaliin lesbolauseita ('this girl loves other girls') jne. Ainiin ja jauhaa koko ajan miten kurjaa on olla pieni lesbo ihan yksin maailmassa, kun kukaan ei hyväksy... NO EI VARMAAN HYVÄKSY JOS SITÄ NOIN TUODAAN ESILLE! Joka aiheesta pitää keksiä aasinsilta lesboihin ja lesbouteen. Jos joku sattuu päästämään suustaan sanan 'vittu', niin heti sitä ollaan kysymässä että 'missä?'. Ennen Teija ei ollut yliseksuaalinen nuija, vaan kiva ja luotettava kaveri. Siis, ennen lesboaikoja.

En vaan enää jaksa sitä. Tämän viikon ykköspuheenaihe on ollut Pride-kulkue. Teija suunnittelee järjestävänsä gallupin, että kuinka moni tietää mikä se on. Argh. Hän kantaa kädessään valkoista nauhaa, joka ainakin minun käsitykseni mukaan meinaa Make Poverty History-kampanjan kannatusta. Varmaan vaikea arvata, että ei, se ei todellakaan liity siihen yhtään mitenkään. Vaan homoseksuaalien nuorten itsemurhien vastainen kampanja. MIHINKÄ NE HETEROT SITTEN HELVETTI JÄIVÄT?? IHAN YHTÄ VAKAVIA NE HETEROIDEN ITSEMURHATKIN OVAT! Kuka tässä on koko ajan painottanut sitä, että seksuaalisesti poikkeavia ei saa syrjiä, mutta itsepähän syrjii seksuaalisesti poikkeamattomia.

Minun kärsivällisyyteni loppui tähän. Ja sanonpahan vaan, että oli jo aikakin. Sitä on tässä nyt puoli vuotta kuunneltu... Huomenna jos kerrankin kuulen Teijan suusta sanaakaan lesboudesta, lepakoista, sateenkaarista, Pride-kulkueesta, naisensukuelimistä tai syrjinnästä, lupaan sanoa sille pari valittua sanaa.

Mutta muuten päivä on mennyt varsin mukavasta, kiitos vaan kysymästä :)